Online training

Doorbraak in veiligheid

In deze online training neem ik mee op reis. Je komt verschillende stromingen in veiligheidsdenken tegen en past deze toe op je eigen praktijk. Je leert anders te kijken naar veiligheid, werk en mensen. Ga de commitment direct aan of lees nog even rustig verder.   

Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat er een volgende stap in veiligheid nodig is, maar je weet niet goed hoe. 
 • Incidentonderzoeken leveren steeds minder op en verbetering blijft uit.
 • Veiligheid kenmerkt zich door papierwerk en we komen niet verder. 

Veel organisaties worstelen hiermee en zijn op zoek naar de volgende stap. De complexiteit van onze processen vangen we niet altijd meer in de geijkte modellen en methoden. Het is tijd voor anders kijken. Het is tijd voor anders doen!

Wat is er nodig?

De volgende stap vraagt niet per se om andere modellen en methoden. Het vraagt om een andere manier van kijken. Een manier van kijken die bijdraagt aan proactieve en menselijke veiligheid. Zodat we loskomen van de papieren systeemwereld. Zodanig dat we weer recht doen aan de dilemma's, uitdagingen en onzekerheden van de leefwereld. Van de mensen die het werk uitvoeren.  

 

Deze online training is erop gericht om deze andere manier van kijken te doorleven. Doordat je individueel kennis neemt van de materie, kun je op je eigen tempo aan de slag. De inzichten kun je vervolgens toepassen op jouw actuele vraagstukken. En de community van gelijkgestemden staat paraat om te sparren en van gedachten te wisselen. Hoe klinkt dit? Lees alleen verder als dit je aanspreekt, anders is het zonde van je tijd.

De training

In deze training word je stap voor stap meegenomen in de diverse stromingen in veiligheidsdenken. En je leert dit gedachtegoed toe te passen op incidentonderzoek. Wat ga je verder allemaal ontdekken en leren in deze online training?

 • Welke mindset nodig is voor de volgende stap;
 • Wat de afkorting WYLFIWYF te maken heeft met onderzoek;
 • Welke aannames we zo vanzelfsprekend hebben over veiligheid, werk en mensen;
 • De rode draad in alle zienswijzen en de toepassing ervan;
 • Nieuwe methoden die je hierbij kunnen ondersteunen.

Voor wie?

Professionals, teamleiders/managers en adviseurs die serieus werk willen maken van vernieuwende ideeën in veiligheid. Mensen die houden van nieuwe inzichten en die actief aan slag willen. Mensen die open staan en nieuwsgierig zijn naar andere perspectieven. En dus ook zeker voor veiligheidskundigen, die verdienen hier zelfs 1 punt SKO-VK waardering mee.

Voor wie niet?

Deze training is niet voor jou bedoeld als je 'het wel prima vindt'. Ook niet als je vast wilt houden aan 'hoe je het altijd gedaan hebt'. En je moet het ook zeker niet willen als je niet gelooft in een leven lang leren. 

Samenvattend

In deze online training krijg je de inzichten en tools om actief bij te dragen aan de volgende stap in veiligheid. Je hebt aan het einde van de training meer vragen dan antwoorden. En dat is precies de bedoeling. Want dat betekent dat je op zoek gaat naar antwoorden. En als goed is doe je dat vooral met de mensen die het werk doen. Zo niet, dan krijg je ouderwets strafwerk ;). 

 

Wacht niet langer en gun jezelf deze reis. Je gaat meer impact maken. Je krijgt hernieuwde energie om aan de slag te gaan met je vak. En dus meer voldoening. Wat wil je nog meer! Via de knop hieronder meld je je direct aan en je gaat vandaag nog aan de slag.   

Investering

Deze online training gaat je blik op de wereld veranderen. En dat is goed. De waarde van deze training inclusief de bonussen is 1400 euro. Ik deel deze inzichten normaal met teams in een intensief traject.

 

Nu richt ik me op individuen zoals jij. Omdat ik het laagdrempelig wil houden, kom ik je tegemoet. Je krijgt de hele training voor een goede investering. De korting is 75%.

 

De investering/commitment is 345,00 euro incl. 21% btw

 

Je krijgt hiervoor toegang tot de online trainingen én community. En daarnaast krijg je 3 bonussen. En als veiligheidskundige krijg je 1 punt SKO-VK waardering. Schrijf je snel in via onderstaande knop. Je ontvangt direct een mail om in te loggen op de 'Safety Tribe' waar de e-learning en community voor je klaar staan. 

Wat zegt Koen over de bonustraining FRAM?

"Deze online training is een toegankelijke en prettige manier om gedegen basiskennis over FRAM op te doen. Het heeft mij geholpen om de FRAM methodiek te doorgronden en daadwerkelijk te starten met mijn eerste FRAM model. Naast de theorie, bevat deze training ook praktische tips en tricks wat je niet uit een boek of artikel kunt halen. Mede om die reden een aanrader voor degene die verder willen met Safety II en die de FRAM methodiek willen toepassen."

Koen Huijbers, Manager SHE & Sustainability

Wat krijg je allemaal?

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen ter waarde van 950 euro: 

 • 6 maanden toegang tot de e-learning Wat is veiligheid? waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de verschillende stromingen in veiligheidsdenken. 
 • 6 maanden toegang tot de e-learning incidentonderzoek waarin je de inzichten toepast op het doen van onderzoek. 
 • 6 maanden toegang tot de Safety Tribe community waarin je de interactie op kan zoeken en elkaar kan inspireren en helpen op dit avontuur. 
 • Na afronding 1 punt SKO-VK waardering voor veiligheidskundigen.

En je krijgt ook nog toegang tot 3 bonussen:

 • 6 maanden toegang tot de e-learning FRAM waarin je stap voor stap meegenomen wordt in deze methode, zodat je in korte tijd je eerste plaatje maakt. En de video over de Multi-actor-tijdlijn (waarde 150 euro). 
 • 3 Doorbraakcalls van 30 min waarin we aan de slag gaan met vragen, inzichten en casuïstiek (waarde 250 euro). 
 • Een Frisse blik: mijn boek Frisse blik en de opname van een workshop hierover (waarde 50 euro). 

De totale waarde is dus 1400 euro. De daadwerkelijke investering (ofwel commitment) is 345 euro incl. 21% btw. Wacht niet langer en schrijf je direct in via onderstaande knop.

Wil je met je team aan de slag?

 • Wil je meer van dit soort nuttige tools en praktijken die je helpen om het gedachtegoed van Safety II in de praktijk te brengen? 
 • Wil je meer achtergrond, inzichten en inspiratie voor een Doorbraak in Veiligheid?
 • Wil je echt aan de slag om deze manier van kijken te doorleven met je team?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet gaan we intensief met elkaar aan de slag!