Leren van de dagelijkse praktijk

In deze online training krijg je alle basisbeginselen van FRAM laagdrempelig voorgeschoteld. Binnen no time ben jij, met behulp van een FRAM model, aan het leren van de dagelijkse praktijk. 

Herken je dit?

 • Er is verschil tussen de papieren wereld en de realiteit.
 • Incidentonderzoeken leveren steeds minder op en verbetering blijft uit.
 • Uitgevoerde verbetermaatregelen passen niet bij de dagelijkse praktijk.

Veel organisaties worstelen hiermee en zijn op zoek naar nieuwe manieren van leren. De complexiteit van onze processen wordt niet altijd meer gevangen in de modellen en methoden die gemeengoed zijn geworden. Het is tijd voor iets anders!

Wat is er nodig?

Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van het leren van de dagelijkse praktijk. Door dit te doen mét de mensen die het werk doen, kom je tot inzichten die anders buiten zicht blijven. Om hier concreet mee aan de slag te gaan, kan de FRAM methode uitkomst bieden.

 

Wil je meer weten over de methode?

 

Ben je benieuwd hoe de methode jou kan helpen?

 

Lees dan vooral verder.

FRAM training

In deze training word je stap voor stap meegenomen in het maken van een FRAM model en het bespreken ervan met een groep professionals. Wat ga je allemaal leren in deze online training?

 • Welke mindset nodig is voor het werken met FRAM;
 • Wat de afkorting WYLFIWYF te maken heeft met onderzoek;
 • Welke aannames we zo vanzelfsprekend hebben over werk en mensen;
 • Het geheim om van interviews te komen tot inzichten en leren;
 • De 5 beste tips en tricks waardoor je effectiviteit van leren verdubbelt.

Voor wie?

Professionals, teamleiders/managers of adviseurs die serieus werk willen maken van vernieuwende ideeën in veiligheid. Mensen die houden van nieuwe inzichten en die aan slag willen met leren van de dagelijkse praktijk.

Investering

Normaal gezien deel ik deze stappen, inzichten en praktijken alleen met klanten die een programma doen van 6 maanden om het gedachtegoed echt te doorleven. Hier kies ik ervoor om mensen in staat te stellen om laagdrempelig een kleine stap te zetten in de richting van een doorbraak in veiligheid. 

 

De waarde van deze training is 250 euro.
Omdat ik meer mensen wil helpen, bied ik de training aan voor 1/3 van dat bedrag.
De investering is dus 83,33 euro incl. 21% btw

 

Je krijgt hiervoor toegang tot de online training én community inclusief 2 bonussen voor nog meer effect. Schrijf je snel in via onderstaande knop en maak binnen no time je eerste plaatje met FRAM! Je ontvangt direct een mail om in te loggen op de Safety Tribe waar de e-learning en community voor je klaar staan. 

Wat zegt Koen over deze training?

"Om praktische kennis op te doen over FRAM, en om met FRAM aan de slag te gaan, heb ik de FRAM training van Humans@Work gevolgd. Deze online training is een toegankelijke en prettige manier om gedegen basiskennis over FRAM op te doen. Het heeft mij geholpen om de FRAM methodiek te doorgronden en daadwerkelijk te starten met mijn eerste FRAM model. Naast de theorie, bevat deze training ook praktische tips en tricks wat je niet uit een boek of artikel kunt halen. Mede om die reden een aanrader voor degene die verder willen met Safety II en die de FRAM methodiek willen toepassen."

Koen Huijbers, Manager SHE & Sustainability

Wat krijg je allemaal?

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • 2 maanden toegang tot de e-learning FRAM (6 modules) waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de achtergrond, de tool, het onderzoeksproces, de software en de tips en tricks zodat je in korte tijd je eerste plaatje maakt. 
 • 2 maanden toegang tot de FRAM community voor Q&A waarin je de interactie op kan zoeken en elkaar kan inspireren en helpen op dit avontuur. 

En als bonus krijg je het volgende er ook bij:

 • Review van je eerste FRAM model voor versnelling van je leerproces. Deel je plaatje in de community en je krijgt gerichte feedback waardoor je nog sneller vorderingen maakt. 
 • Strategiegesprek van 30 min waar ik je verder op weg help om te komen tot leren en verbeteren. In dit gesprek kijken we naar de kansen en uitdagingen voor het gebruik van FRAM en de ideeën erachter in jouw organisatie. 

Wacht niet langer en schrijf je snel in via onderstaande knop!

Wil je meer?

 • Wil je meer van dit soort nuttige tools en praktijken die je helpen om het gedachtegoed van Safety II in de praktijk te brengen? 
 • Wil je meer achtergrond, inzichten en inspiratie voor een Doorbraak in Veiligheid?
 • Wil je echt aan de slag om deze manier van kijken te doorleven?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet gaan we met elkaar aan de slag vanuit de Safety Tribe!